Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/pneng.com/public_html/templates/okt2015_01/functions.php on line 177

Service af stinkskabe


PN Engineering ApS
 tilbyder sine kunder at tegne en servicekontrakt, således at deres stinkskabe pr. automatik vil blive målt og testet med de i kontrakten aftale terminer.

En årlig stinkskabsservice:
  • Forlænger produktets levetid.
  • Sikrer at stinkskabet yder den rigtige personbeskyttelse.
  • Sikrer kravene til sikkerhed.
Kravene til stinkskabssikkerhed er reguleret af EU og nationalt af Arbejdstilsynet der sikrer at, kravene til sundhed og sikkerhed på arbejdspladsen efterleves. 
DS definerer de krav der er til stinkskabe, ventilationsautomatik og dokumentation. 
 
Stinkskabe bør serviceres en gang årligt for at sikre alle funktioner fungerer korrekt, mekaniske dele som wire, faldsikring og sikkerheden efterprøves og at den nødvendige ventilation er til stede for at stinkskabet er sikkert at arbejde i. En servicegennemgang omfatter kontrol af alle stinkskabets sikkerhedsmæssige funktioner. 
 
Det anbefales at, stinkskabe kontrolleres én gang årligt uanset alder. Et serviceeftersyn på stinkskabe omfatter en Onsite test / sporgasmåling uden merpris. Denne kontrol omfatter ligeledes stinkskabes tekniske og funktionelle dele således pludselige og uhensigtsmæssige driftsstop eller sikkerhedsrisikoer ikke opstår. Løbende vedligeholdelse forlænger produktets levetid, det vil derfor altid kunne betale sig at få efterset sin arbejdsplads regelmæssigt. 
 
PN Engineering har kvalificeret servicepersonale som kan servicere, kontrollere og justere alle typer stinkskabe og tilhørende automatik på tværs af markedets anerkendte fabrikater.
 
referencer.png